Uitzendbureau Breda

Zoekt u werknemers in de buurt van Breda? Baan Bonus Breda koppelt werkzoekenden aan werkgevers, maar is geen gewoon uitzendbureau. Baan Bonus Breda kijkt namelijk in het bestand werkzoekenden van Breda en selecteert daaruit dan een aantal mensen die bij uw vacature passen.

 

Het uitzendbureau in Breda: Baan Bonus Breda

Een normaal uitzendbureau brengt flinke kosten in rekening als ze werknemers voor u vinden. Baan Bonus Breda doet het tegendeel: bedrijven die iemand aannemen die uit Breda komt en in de bijstand zit, krijgen een zogenaamde Baan Bonus die kan oplopen tot wel € 10.000,-. Dat is wel wat anders dan hoe het bij een normaal uitzendbureau gaat. Op deze manier helpen we u aan goede, gemotiveerde werknemers die op dit moment in de bijstand zitten.

Een werknemer aannemen
Een voordeel van Baan Bonus Breda dat een normaal uitzendbureau ook heeft, is dat u altijd zelf bepaald wie u aanneemt. Baan Bonus Breda stelt u alleen aan een aantal potentiële werknemers voor. U beslist altijd zelf wie u aanneemt en kunt ook besluiten niemand aan te nemen.

Baan Bonus Breda als alternatief voor een uitzendbureau
Geïnteresseerd in Baan Bonus Breda als alternatief voor een uitzendbureau? Doe de vacaturecheck om te kijken of uw vacature door Baan Bonus Breda in behandeling kan worden genomen. Als dat het geval is, kunt u de vacature direct uploaden.

 
 

Wilt u ook een Bonus?

Vul het onderstaande formulier in en maak uw keuze. Wij nemen contact op, sturen informatie of plannen binnen 48 uur een afspraak.

* verplicht
Bedrijfsnaam*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
 

Doe de test en u weet binnen 5 minuten of uw vacature geschikt is voor Baan Bonus Breda

 
 

Vragen? neem contact op

Telefoonnummer: (076) 529 8070
E-mail adres: baanbonus@breda.nl
 
 

Bent u werkzoekende?

Ontvangt u op dit moment een bijstandsuitkering van de gemeente Breda? Bezoek dan Direct onze werknemerswebsite.