Vacature Breda

Als u een vacature in Breda of in de buurt van Breda heeft, kunt u in aanmerking komen voor Baan Bonus Breda. Baan Bonus Breda helpt gemotiveerde mensen die momenteel in de bijstand zitten aan een baan, door werkgevers te stimuleren hen aan te nemen. In de praktijk betekent dit dat werkgevers die iemand uit de bijstand aannemen, een financiële tegemoetkoming van tot wel € 10.000,- kunnen krijgen. 

 

 

Vacature's in Berda

Baan Bonus Breda is in het leven geroepen om gemotiveerde mensen die momenteel geen werk hebben, een kans te geven weer aan de slag te gaan. Onderzoek wijst uit dat veel werklozen die reageren op een vacature, minder kans maken de baan te krijgen dan mensen die momenteel ergens anders werken. Door werkgevers een ‘bonus’ te geven als ze iemand uit Breda die in de bijstand zit aan te nemen, maken we de kansen voor werklozen op de arbeidsmarkt wat groter.


Hoe werkt het?
U heeft een vacature in Berda en u denkt erover om deze up te loaden op de site van Baan Bonus Breda? U kunt eerste de vacature check doen. Dit is een korte test die uitwijst of uw vacature geschikt is voor Baan Bonus Breda. U kunt de vacature daarna direct uploaden. Wij zoeken dan een aantal geschikte kandidaten uit voor de functie van de vacature en stellen deze mensen aan u voor. U kiest altijd zelf of u iemand aanneemt. Als u iemand eenmaal in dienst heeft, kunt u zijn/haar loonstroken uploaden en zo tot maximaal € 10.000,- Baan Bonus ontvangen.

 
 

Wilt u ook een Bonus?

Vul het onderstaande formulier in en maak uw keuze. Wij nemen contact op, sturen informatie of plannen binnen 48 uur een afspraak.

* verplicht
Bedrijfsnaam*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
 

Doe de test en u weet binnen 5 minuten of uw vacature geschikt is voor Baan Bonus Breda

 
 

Vragen? neem contact op

Telefoonnummer: (076) 529 8070
E-mail adres: baanbonus@breda.nl
 
 

Bent u werkzoekende?

Ontvangt u op dit moment een bijstandsuitkering van de gemeente Breda? Bezoek dan Direct onze werknemerswebsite.