Werk Breda

Bent u opzoek naar werk in Breda? Op deze website kunt u meer informatie vinden over het concept van de gemeente van Breda: Baan Bonus Breda.

 

Opzoek naar werk in Breda?

Bent u werkgever en hebt u werk in Breda of in de omgeving van Breda waar u nog mensen voor zoekt? U kunt de vacatures van het werk gratis naar Baan Bonus Breda uploaden via de website. Wij zoeken dan een aantal mensen uit die geschikt zijn voor het werk waar u mensen voor zoekt. Dit zijn mensen die op dit moment in de bijstand zitten. U maakt altijd zelf de keuze of u iemand aanneemt of niet. Als u iemand aanneemt, levert dat u een zogenaamde Baan Bonus op die kan oplopen tot wel € 10.000,- euro!


 

Hoe kan ik werk in Breda krijgen?

Veel mensen die op dit moment in Breda wonen en in de bijstand zitten, willen heel graag weer aan het werk op de arbeidsmarkt. Bedrijven zien het soms echter als een drempel dat die mensen momenteel geen werk hebben. Om die drempel weg te nemen is er Baan Bonus Breda. Bedrijven die iemand aannemen die in Breda woont en in de bijstand zit, kunnen de loonstroken van deze werknemers Baan Bonus Breda (online) toesturen en daarmee een financiële ‘bonus’ ontvangen.

Bent u eigenaar van een bedrijf in de buurt van Breda en wilt u gebruik maken van de Baan Bonus Breda regeling? Check of het werk dat u heeft geschikt is voor Baan Bonus Breda of upload de vacature direct.

 
 

Wilt u ook een Bonus?

Vul het onderstaande formulier in en maak uw keuze. Wij nemen contact op, sturen informatie of plannen binnen 48 uur een afspraak.

* verplicht
Bedrijfsnaam*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
 

Doe de test en u weet binnen 5 minuten of uw vacature geschikt is voor Baan Bonus Breda

 
 

Vragen? neem contact op

Telefoonnummer: (076) 529 8070
E-mail adres: baanbonus@breda.nl
 
 

Bent u werkzoekende?

Ontvangt u op dit moment een bijstandsuitkering van de gemeente Breda? Bezoek dan Direct onze werknemerswebsite.